Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p. i. c.k o ona izdefinisana, sto rece kraj ?! jbm te ja
Ma Devil je triler nema veze sa hororom... necu nista vise govoriti osim: kuhar je ubica! :D :D :D :D
MA BEZZE
\"devil \" je vec nesto sto ce zakucati za sjediste , sve u svemu izgleda obacavajuce
Ovaj Djavo je prevara, na plakatu pise satro 3D, a apsolutno nikakve veze sa istim nema :)
Pa jeste li vi normalin ! ! ! Ima li u kinu jedan film da nije horor i brutalno nasilje??? Pi.... vam matarina nakaradna!!!
stara je šejtan
zivjeli blockbusteri, hebo smece od niskobudzetnih dubokoumnih tableta za spavanje. KAd vidis kakvi filmovi dobiju angrade zgadi m ise. Filmovi su tu da nas zabave a ne uspavaju dosadnim glupostima koje ionako svak idan gledamo uzivo
critic svidja mise!!!
Samopromocija Cinema City
Libo me racku za tvojim mirom tvojim izborom i tvojim imbecilnim blockbusterima što se mene tiče možeš ostati s druge strane mene ne tangira ni tvoj mir ni tvoj rat ni trodimenzionalne đozluke koje ćeš turit na svoj špicasti nos sa bradavicom i tri dlačice na vrhu sa kojima ćeš (đozlukama) gotovo fizički osjetiti kako te preplavljuje zadah holivudskog smeća koje ti se istresa na glavušu. ukratko ko! te! y e b e !
Svako ima svoj ukus kad su filmovi u pitanju, ti ako voliš dubokoumne-niskobudžetne-mahom-evropske-filmove to je tvoj problem/izbor. Ima nas koji volimo plitke-visokobudžetne-s-dosta-specijalnih-efekata-blockbustere, i pusti nas na miru. I da, poradi na kulturi malo, ovamo kritikuješ druge zbog nedostatka IQ-a, a tu svakakve bljuvotine pišeš.
Jaro, nije to smece nego bas kako ovaj kaze, hitovi, iliti turbo folk. Narod to guta i placa za to.
Dajte nam Bruce Lee-ja u 3D da modri izlazimo iz kina :))
Ovaj čmar koji piše tekstove o filmovima koji se prikazuju u multipleksu bi trebao da umjeto pola metra teksta koji napiše samo da kaže da u ssvi ovi filmovi redom gomila holivudskog smeća ,na brzinu nabacanim scenama i kadrovima koji nemaju ni glave ni repa.Imbecilnost navlakuše kojom pokušava dovesti publku u kino najbolje pokazuje proglašavajući jedan film kao što je Edge of darkness(na rubu tame) mega hitom a u stvari je to film za koji samo osoba čiji je IQ ravan broju cipela Jean Clauda van Damma (36) može reći da je mega hit.Dakle...svi ovi filmovi koji se propagiraju kao mega hitovi mogu komotno na deponiju smeća zajedno sa rabljenim kondomima, higijenskim ulušcima, droljavim muškim korištenim čarapama i sličnim stvarima jer su ništa drugo nego gomila DUHOVNOG SMEĆA. HVALA