Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolike li samo prašine oko \"magičnih\" bosanskih glumaca i \"potresne \" bosanske priče koja, očigledno, svijetu nije više zanimljiva! Al\' , hajd\' dobro, štedite dlanove, dobićete Oskara.Pardon, ANĐELINA će dobiti Oskara! U tome sve vrijeme i jeste caka :-))
ja bih poceo snimati pornice po bosni joj da je WOODMAN pametan pa da pocne ovamo dolaziti i uzimati cure na KASTING pa ih je.bati pa snimati... pa posle da mozemo mi nase KONE gledati kako se pr.ce... to bi nam bio jedini nacin da im vidimo PIC.KE :-D ahahahhahaha
pa bilo bi glupo da je osvojila nagradu za temu koja je vise ispricana na 100 nacina u 100 filmova.Na kraju drago mi je sto nije nista dobila, da prestanu vise dolzaiti i snimat ratne teme. Ima i drugih ljjpsih tema koje se mogu obraditi.
A ti?
Kriticari, jeste li pogledali film?
Film je totalno isfurana prica i zgadio mi je lik i djelo Andje o kojoj sam imao pozitivno misljenje... Neozbiljna obrada veoma ozbiljne teme.... Trebala je napraviti i film o ljubavi Hitlera i Jevreja... Bas bi volio vidjeti kako bi tada prosla sa ovim nagradama...
Zena se probudila poslije davedeset godina i skontala da je bio rat. Ameri su ga i napravili, pa ga kasnije i zavrsili u Dejtonu, kada je to bilo shik, dali Danisu Oskara jer je to bilo egzoticno tada i vooooozdra! Radila film na bosansko-srpskom ne da bi nam iskazala postovanje, vac da bi bila u mogucnosti za nominacije (jer da je na enlgeskom, nema sanse ni za malinu), i evo joj sada! Elem, uradila je film o nama, kao sto smo i mi gledali filmove o Iraku i afganistanu, uzas zivi!!! Sad tek ljudi nece dolaziti vamo!
\'ta će Anđa...