Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican glumac !
Ma šta god snimi, ja ću gledat
Pogledaj '' Warrior'' ako vec nisi :)
Da samo film, i workouts, bloopers, interviews, uh....
Hardy :P ko zna šta je picke zbario na tu foru
Lik je genijalan. Film warrior preporucujem. Odlican glumac.
Ako ste pazljivije procitali tekst onda ste primjetili da je Emilia Clarke moguca Sarah sto je po meni jos veca senzacija :)
Tom Hardy je fenomenalan glumac, najviše me impresionirao sa svojom ulogom Banea u posljednjem dijelu Batmana...Zaista do sada uloga života...
Warrior.. ;))
judgment day je neponovljiv...sve ostalo je sranje...
A što mu je neko "zolufe" odradio.
jest se lijepo ošišao na "kanal" :)
Svaki terminator mi je bio dobar nek prica ko sta hoce! Ne prave se vise filmovi koje mozes pogledati nekoliko puta da ti ne dosade kao Terminator 2 koji se gledao pod granatama sa iskljucenom strujom svako malo!
na ovoj sliki isti brendan fraser
e jedva cekam da vidim arnolda u ulozi... oduvijek je bio masina, sa njim je body building umro... ovo sad je preseravanje obicno...
E do tad ko živ ko mrtav...