Film/TV
7

Sulejman Veličanstveni: Večeras finalna epizoda 3. sezone

Klix.ba
Sulejman Veličanstveni, turska hit serija koju možete pratiti u programu OBN televizije, večeras zasvršava sa svojom 3. sezonom emitiranja.

Serija koja je osvojila srca gledatelja regije, pa i šire, vratit će se na male ekrane 19. aprila sa novim glumcima, ulogama i zapletima. Ono što je obilježilo ovu sezonu jeste i velika prašina u odnosima između glumaca Halita Ergenca i prelijepe Deniz Cakir, koju će gledatelji imati prilike gledati od sutra u novoj seriji Iffet.

Kako su mediji prenosili Deniz Çakır, zvijezda serije Iffet koja u Sulejmanu Veličanstvenom glumi sultanovu polusestru Šah, "izgubila" je glavu za Halitom Ergencom. 
Ekipa sa seta kaže kako je odmah "zaiskrilo" između nje i Halita. Viđali su ih kako se druže poslije snimanja. To je razljutilo glumčevu suprugu Bergüzar Korel koja ga, otkad se snima serija, često "posjećuje na setu" jer se boji "djevojaka iz harema". 


"Čim dođe, povuku se u njegovu sobu u kojoj dugo razgovaraju, a znaju i vikati jedno na drugo", rekli su suradnici.

Deniz nije prva žena za koju se govorilo da je Halit "zapazio". Ona to nije ni demantirala.


"Ne želim govoriti o našem odnosu, ali slomio mi je srce. Nijedan glumac nije mi bio zanimljiv kao on", izjavila je Deniz.

Večeras u 21 sat OBN televizija prikazuje finalnu epizodu koju ne smijete propustiti, a očekuje Vas sljedeće:

Unatoč zabrani, Mihrimah poziva sultaniju Šah na večeru kako bi je suočila s novim otkrićem! Merdžan-aga se boji da bi Mihrimah mogla nauditi sultaniji Šah, pa u pomoć pozove gospu Gulfem. U međuvremenu, dok je sultan još uvijek u pohodu, princ Mehmet upada u nove nevolje "zahvaljujući" osobama u koje je imao najviše povjerenja!