Emisija "Najbrži igrač"
30

Bivša OBN-ova voditeljica nakon duge pauze vratila se na male ekrane i izgleda neprepoznatljivo

D. J.
Screenshot: YouTube/Instagram
Screenshot: YouTube/Instagram
Malo starije generacije se sigurno sjećaju emisije "Najbrži igrač" koja se prije 15-ak godina emitirala na OBN-u i voditeljice Žane Štrbac. Danas Žana izgleda sasvim drugačije.

Nakon što se nekoliko godina nije pojavljivala u javnosti ni medijski eksponirala, Žana se sada vratila na male ekrane i radi na dvije satelitske televizije te organizira evente.

"Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi, kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata", rekla je Žana za portal Tabloidno.

O razlozima povlačenja iz medija ne želi puno govoriti.

"Bio mi je potreban mir u tom periodu života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti", objašnjava.

Danas je fokusirana na posao, a privatni život ne pati joj zbog toga. Također smatra da će joj emisije koje je do sada vodila pomoći u daljnjoj karijeri.

"Smatram da igram važnu ulogu, kao i svaki sudionik naše organizacije. Emisije koje sam vodila, emitirale su se na Nova TV, OBN, Z1 i još par njih, tako da ne vidim razlog zašto se ne bih u budućnosti probala ponovno okušati u nekim većim ciljevima. Sve je moguće uz dobru organizaciju", zaključila je.