Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pratim seriju preko interneta. Uskoro 120 epizoda. Kome se ne svidja neka ne gleda, u cemu je problem? Kako bih drugacije naucio o nasoj istoriji, u skoli sam ucio srpske ustanke i devet jugovica. Ljudi, gledajte seriju, ucite ístoriju svoje zemlje!
Cini mi se da se generalne probe nastavaka serije uveliko vjezbaju na balkanu sa raspolozivim i raspolozenim volonterima . U svrhu vjerodostojne slike vremena uzurbano se radi na izgradnji odgovarajuce scene.
Ovaj poslije svake serije oženi novu,ne treba mu dati da više snima
Jebes Ameriku kad su Turci u 16 st. imali film u boji...
---halit-paša, ti zaiskrio ko da si svjećica :)))
sve se ne prati ;)
...ama..pa lijepo u textu piše da je zaiskrilo :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hvala qrcu vise, dosadili ste i Bogu i narodu..... yebo vas Sulejman sa sve Hurem i njihovim ostalim kuravama iz harema......
Gdje je HUREM????????
u zadnje 4 epizode je nema jer otklira da sulejmanu placaju 4x vise od njie pa je napustila seriju, vratila se u njemacku kao veli ima slom zivaca i otisla da se leci.
Nema vise stare hurem, sad snimaju s nekom babuskarom, nema poima o glumi, prvih 5-6 epizoda je bezveze, kasnije se naviknes :) Na stranici "natabanu" mogu se pratiti serije unaprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obavezno gledajte veceras, u ovoj epizodi ce se spominjati Dodikov dedo sa mamine strane...
OOOOOOOOOOOOOOOOo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sad ću da se ranimmm...uh jedna manje. :)