Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pitali Zidova bjelca :-D hahah , to isto da pitas Dodika jel posten :-D
Nisam ljubitelj Samuel L Jackson-a nikako ali da cova ne dobije cak ni nominaciju za The Hateful Eight nije mi jasno....ajde bar se izvadise sa onom Jennifer Jason Leigh (ali ona je white)... A Spilbergov Bridges of Spies umjesto sto je nominiran za Oscara mogao je direktno na Discovery dosadan i interesantan samo Amerima da nije Hanks-a prosjecna televizijska drama...
Pa tip je prosjecan glumac, u najboljem slucaju. Dopizdili su vise s tim pricama o rasizmu, to je ultimativni napad kad nista drugo ne prolazi, samo se pozoves na rasizam. Puno bolji bijelci su ostajali bez Oscara. Eto, treba i crnicma, Kinezima, homosekslualcima, budistima isto dijeliti da se niko ne osjeti zakinutim. A crnci su najbrzi s povlacenjem te karte diskriminacije.
malo kake ovi crnci ili obojeni sad sto placu i frku prave,protestuju.. WIll S. i sl..