Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, Raging Bull, De Niro. Prije prisanja priloga pogledajte malo po internetu. Ne kosta nista.
Jake La Motta Vs Rocky Balboa
@ mafijuz slazem se, tip je legenda, ali mi nekako bezveze zvuci ovaj scenario, ipak je on de niro, trebao bi malo bolje izabirati uloge, ma koliko mu to vise i ne trebalo.
kako niste navikli gledati drugog? a sta je s filmom the raging bull?
Dvije propale veličine!
..De Niro...covjek sa hiljadu lica...neprikosnoven..
Jedna od najboljih uloga Roberta de Nira bila je ona boksača Jakea la Motte u filmu Ragging Bull. P.S. Ljudi koji nisu novinari ne bi trebali raditi u novinarstvu.
I Rocky 6 je bio komedija, pa ste mogli komotno dati naziv za ovaj film Rock 7
@darksideih ja mislim da je de niro burazeru ispuc\'o sve moguce negativne i pozitivne uloge pun je keša ko brod i da ti iskreno kazem komedije u kojima je dao rolu su nenadmasne....
eee moj de niro na sta ti spade, a nekad si bio faca i pojam...