Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srle je jedan veliki gospodin i umjetnik, svaka cast!
faruk mu radio rafale
sta ti je bolan dragane sta sapces nista te nisam cuo
Nije reditelj nego reziser. Hrvatizacija jezika....
Producentska kuća REFRESH vlasnika: Srđana Vuletića, Ademira Kenovića, Pjera Žalice i Zijada Mehića je zadržala 1.052.656,00 KM od Fondacije za kinematografiju za nikad snimljene filmove KRASTA (Srđan Vuletić), ZEHRA I FORTUNA, TUĐA KRV (Pjer Žalica) Gdje su pare Srđane Vuletiću?
A zaboravio si Darju spomenuti :(
Profesore, o cemu ce se ovaj nefilm neraditi, kao i ostali vasi nefilmicni filmovi! Odnosno zbirka od 100 minuta nepovezanih schetcheva.Sretno i eufemisticno
A šta nas briga za to, nego je li sad ide u montažu, kad da očekujemo projekciju, o čemu je film
Mi smo filmska sila, ako ne dobiješ oskara ili nešto slično, djaba si se ofiro.
Krasno. Sada ce biti na mnogim smotrama! Nije reditelj musliman pa odmah pase! Iako smatram Vuletica veoma nadarenim.
Glava, realno nije neki reziser. Najbolji film koji je rezirao mu je Tesko je biti fin. Ipak, onaj za koji je pisao scenariji, a Ahmed Imamovi, je meni jedan od najboljih bh filmova - 10 minuta. (Ujedno je i Ahmedov najbolji film)
To majstore! Stvarno se slabo u BiH snimaju filmovi,u Srbiji 30 godisnje. Istorijski bi bili puni pogodak ovom neznanju naroda o BiH.Zivilo se skups.