Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Scenario i tematiku na stranu...bitno je da Amerikanci uvijek ispadnu heroji -.-...ne mrzim Amerikance, ne mrzim tudji uspjeh, ali svakako mrzim izmisljotine i nebuloze od kojih neke cak nemaju ni utemeljenje
Jedini dobar dio filma je kad na pocetku pise da su trupe iz srbije napale bosnu...ostalo je sve tesko sranje
...po američkom, svaki drugi srbin ja emil, ja mihail...
eno spomenu Bosnu u trajleru, sad će da nam se rejting digne
Nekako mi dismr da Amerikanci opet pobijeđuju. Oni i invaziju aliena sažmare za 120 minuta.
A sta bi ti volio, da Srbi pobijedjuju?
Ne kontaš. Nije samo ovaj film. Snime neku glupost navali 1 000 000 Afganistanaca na marinca a on ih onako podere ko od šale. Dosta ba fantazija više. Sad su počeli snimati i srednjevijekovne kofa vitez ode u križarske ratove i tamani tamo sve odreda ko da ovi drugi nikada za paliju nisu čuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hoće Srbi da se svete nedužnim ljudima,to im je u krvi...
Film je glup ali ni blizu koliko si ti glup
Jos je gluplje kako Travolta prica Srpski, ja film nisam mogao gledati duze od deset minuta
Kakav je ovaj DeNiro glumcina nekad bio a kako je nisko spao. Ne sjecam se kad je zadnji put imao dobar film.
Silver Linings Playbook, prosle godine (: A Srbin Emil Kovac djeluje bas "simpaticno" u traileru ovog filma, bice zanimljivo gledati:-)