Nova epizoda
29

South Park brutalno ismijao Meghan i Harryja: Blesavi princ i njegova glupa žena

D. J.
Screenshoot: YouTube
Screenshoot: YouTube
Otkako su napustili kraljevske dužnosti kako bi zaštitili svoju privatnost, svijet ne prestaje ismijavati princa Harryja i Meghan Markle zbog njihovog kontradiktornog ponašanja.

Upravo su njih dvoje postali inspiracija za novu epizodu popularne serije South Park pod nazivom "Svjetska privatna turneja".

"Ozbiljno me izluđuju. Dosta mi je slušanja o njima. Ali ne mogu pobjeći od njih. Posvuda su!", viče uzrujani Kyle u traileru nove epizode. Njegov prijatelj Stan tada odgovara: "Gledaj, Kyle, jednostavno nas nije briga za nekog blesavog princa i njegovu glupu ženu."

Meghan i Harry su u traileru prikazani kako obilaze svijet sa transparentima "Želimo privatnost" i "Prestanite gledati u nas".

Epizoda također sadrži scenu koja se odvija na setu TV showa.

"Živjeli ste s kraljevskom obitelji. Imali ste sve na raspolaganju, ali kažete da vam je život bio težak. Sve ste o tome napisali u svojoj novoj knjizi Waaah", kaže im voditelj.

Prinčeva supruga zatim odgovori: "Rekla sam, kao, da bi trebao napisati knjigu jer je kraljevska obitelj glupa, a također i novinari."

Voditelj potom upita princa: "Nije li istina, gospodine, da vaša upitna žena ima svoju TV emisiju i da se druži sa slavnim osobama i pojavljuje u modnim časopisima? Samo mislim da bi neki ljudi mogli reći da tvoja kučka koja voli Instagram zapravo ne želi privatnost."

"Kako se usuđujete, gospodine?" naljutio se princ i objavio da se on i njegova supruga, "koja je oduvijek htjela svoju privatnost", sele u South Park.

Naravno, presele se preko puta Kylea, koji se požali svojim prijateljima: "Imaju ovaj ogromni mlažnjak parkiran ispred moje kuće i stalno žele da kupim njihovu knjigu."