Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaca serija,onaj intro kad cujes najezis se.
iluminati
strah me opet pogledati neku epizodu, sve mislim da mi se ne bi svidilo, a kao klinac sam bio zalijepljen uz ekran kad god bi bila neka epizoda, pa i repriza
The truth is out there
californication. najbolja serija i uloga za doticnog gospodina!
Serija moje mladosti...
Nista kao californication.
Uhh što sam voljela ovu seriju mili Bože..Jest da poslije nisam smjela sama otići do kupatila,al vrijedilo je..."The truth is out there."
Gillian je za klasu bolja glumica od Davida, to se uvijek vidjelo, zato je i imala zapazeniju karijeru, ali David ima karizmu i sarm. Ne treba mu nista vise pored Dosjea X. Ova serija budi nostalgiju za 90-ima.
Duhovni je prije Dosjea x glumio u porno filmovima .
jbg.. umaces a jos te placaju
nisu oni budale sto snimaju pornice.. nego oni koji ih gledaju
Mile Kitić :D
Madafakaaaaa'h
Najbolja serija radjena po istinskim dogadjajima ikad
Duhovni
Za mene će uvijek biti Hank. Strašan car.
Koliko puta na Mrs Anderson Gilian ga bacismo birvaktile