Iz serije "Dosjei X"
64

Sjećate se agenta Muldera? Evo kako danas izgleda i na čemu trenutno radi

D. J.
Foto: Twitter/Instagram
Foto: Twitter/Instagram
Malo je onih koji nisu čuli za kultnu seriju "Dosjei X", koja se u originalu emitirala od 1993. do 2002. godine, a u glavnim ulogama su bili agenti Fox Mulder i Dana Scully.

I dok je Gillian Anderson nakon serije ostvarila još nekoliko značajnih uloga, poput Margaret Thatcher u seriji "The Crown", David Duchovny nije bio te sreće.

Pojavio se u nekoliko serija i filmova, no njegove uloge nisu posebno zapažene, osim u seriji "Kalifornikacija", a jedno vrijeme se potpuno povukao iz glumce.

David će uskoro proslaviti 62. rođendan, a nedavno se vratio glumi, nakon što je prije pet godina odlučio uzeti pauzu te se posvetiti pisanju i pjevanju. Otkriveno je kako ovih dana snima novi film "The Estate", a snimat će i novu romantičnu komediju "What Happens Later" u kojoj će glumiti i Meg Ryan.

Inače, David je imao poprilično buran privatni život. 2008. godine priznao je da se prijavio u rehabilitacijski centar zbog ovisnosti o seksu, a iste je godine njegov glasnogovornik objavio kako se nekoliko mjeseci ranije rastao od supruge Tee Leoni.

Par se mirio i rastajao narednih godina, a 2014. godine službeno su se rastali.