Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sjecam dosao sa zakletve iz vojske dobio vikend. Dodjem kuci tamo vamo i da mi je vani momentalno. Sjecam se izadjem oko 6 nigdje nikoga ni na kafi. Rekoh ljudi sta je ovo, kazu sine dragi Esmeralda je sad. Doslo mi da se vratim u kasarnu iste sekunde.
Ja to nisam fkt gledao ali se sjecam Marisol, tadasnja djevojka to gledala, kaze Marisol joj najljepsa a ima neki meni se cini oziljak na licu teko nekako. Ja 1999-2000 pratio zadnju sezonu B.Hillsa.
A koja je bio u Skenderiji? Bila je neka nesto...ne sjecam se tacno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Netko mi ne bi povjerovao ali istiniti događaj iz života. Moj amiđa se nije mogao pomiriti sa činjenicom kako je završila serija “Esmeralda” te je nazvao TV kuću u Sarajevu koja je prikazivala istoimenu seriju i rekao im doslovce preko telefona da to nije moguće i da je kraj sigurno drugačiji, te se je raspravljao sa ljudima iz direkcije. I tak… 🤦🏻‍♂️
jel progledala?
Esmeralda no1. Koliko sam suza prolila kao dijete dok je Gracijela umirala. I reprizu sam gledala i zakasnila u skolu 🤣
Al fakat sto smo skupljali novac za Esmeraldu i oci?
Koliko se sjecam bio je slucaj kod Zenice gdje je covjek pucao iz puske nakon sto je skinula zavoje sa ociju i progledala 😂😂😂😂 🤯🔫
Hose Armanda boli karanda
Judina žena najbolja serija ikada
Sunset Beach, najbolja u to vrijeme
Ben i Kejtlin 😆
imamo mi svoju sapunicu od 95 jos joj se ne nazire kraj
Televisa presenta! Ko to ne pamti, nije zivio! Zlatna vremena televizije!
Meni je najjace,ono kad Hulio u zadnjoj epizodi sazna da je sam sebi majka. Bas me pogodi.
predestination, strašan film
Sunset Beach.
La mujer de Judas 👍🏻
Haha daaaa
Plakale zene padale u depresiju.
Bjezo sam iz kuce zbog njih.
Jago, ako se neko sjeca
Koliko je samo djevojčica dobilo ime po Esmeraldi 😂