Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je 'Čombe' tu odmah popravi glumačku ekipu za 150%. Glumčina! Odavno nam fali jedan dobar film i serija, nadat se da će biti više budzeta za iste.
fale istorijski filmovi jer su se stariji poprilicno dobro slagali do 1940-e
Bošnji uvijek poturaju istu golu kost da je glođe..za jubilarnu tridesetogodišnjicu trajanja rasprave o novoj godini i djeda mrazu, dobivamo i film na tu temu.
Hej nema Vahe, Ser, Grofa, Hadžihafizbegovića sa svojim grimasama.
Miraj se opustio u Californiji pa nabacio nekoliko kilograma.To i zenamu, snima?Napokon!Billie jos ne?Zanimljivo, samo u bh filmovima su medjunarodne ekipe!U drugim dijelovima bivse nam Juge, samo jednoeticke!!!BiH naprednija od svih.
Kako mrzim ove likove koji su godinama pljuvali po drzavi BiH, pa onda kao otisli odavde, jer kao kod nas nista nevalja, a onda se vrate da muzu kod nas. Mars u Holywood lutore.
Djed Mraz je smetao sda politickoj eliti nakon rata,nije ni cudo da se normalna i kulturna raja iseljavala jer je vidjela gdje ta politika vodi,Tito je poslije drugoga svjetskog rata radio na tome da se kultura poveca,proizvodnja,nazalost u to vrijeme su seljacima otimali psenicu da bi prehranili narod ali nije uvijek tako bilo,zato nam je industrija bila jaka
Ima li dine konakovica,s obzirom da je glumac,a los diplomata i da nista vise ne moze bez njega
ufff ubili se od sjaja
Svi nesto Amerika Holiwood filmovi zvijezde i onda snjimanje kraj Bugojna.Da nije smijesno bilo bi jako tuzno.Uz to sve i glava Mirze Tanovica koji je sve osim glumac a mislim da je ponajvise balvan.Krace receno bljak.
combe ti si moj idol❤️❤️❤️
Durakovicu zakonom treba zabraniti da pravi filmove, nerealno je kome se uvijek daju budzetske pare, ovo je propast u startu, ne moram ni gledati
mislim da je F Abdic trebo dat 300.000 glasova Deda Mrazu za predsjednika pa bi sad bili u EU umjesto ovog sunovrata
Nadam se da ce biti dobar film.