Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ti je kusturica sidrane,jeli to ti radoncic sredio sa crnogorcima snimas,jer ti radoncic i kusturica ste provjereni srpski patriote.
de bolan sta si zabalio polahko,obrisi bale pa ovo procitaj,mi dostojanstveni narod Bosnjaci nikome se ne prodajemo a niti predajemo,a vi genocidni narod uvijek se nesto k.urcite,kao vi necete nikad nikome kleknuti,znas monika L. kleknula pa popusila a vi genocidni narod popusite pa kleknete.
Cujem da ce se snimati film i po dokumentarnom romanu naseg Nobelovca andrica. Na Drini cuprija.
A zašto ne bi čovjek išao u CG da snima film kad u BiH ima mjesta samo za retarde poput Džazmile Džbanik i njena \'dubokoumna\' ostvarenja???
Prije nego sto kazes takvo nesto za Sidrana, malo se raspitaj. Nije on nikakva institucija, to je jedno okorjelo dz.ubre.
Niko Sidrana ne uporedjuje sa Kustom. Sidran je sam rekao da je Kusta njegov najbolji prijatej i da se raduje ponovnoj saradnji s njim. Ako je to uradio, mislim da za njega i nema mjesta u BiH. R.etardirani k.epec.
S.I.D.R.A.N. = INSTITUCIJA
Moguce da su mu gladna usta, jer u BiH (Sarajevu, jer se samo ono pita za filmsku industriju) niko ga ne trazi da pise scenarije. Dva puta su njegovi scenariji nominovani za Oscara, jedan dugometrazni, jedan kratkometrazni. A Nobela ce 100% dobiti.... Zivio Sidran...
A kad će snimati Ali begove memohare što mu hin je piso za rata.............jedna strana flaša harama takav mu je bio ugovor i žena kad završi!!!!!Mora da je prokocko i propio Kustin predujam pa sad ide da se grebe u časnog i poštenog naroda iz vukojebine.........ha ha ha
Ne mogu vjerovat kakvih bolesnika ima! Kako mozete poredit Sidrana sa Kustom??!!!!! A sto ako ce snimat film u CG? Sto ga bosanska drzava nije podrzala?? Sidran je obiljezio na najbolji nacin jedan dio bosanske kulture a samim tim bosnjacke. Poredit ga sa Kustom ili tajkunom Radoncicem je sramotno !
@@pitar....nisi ni ti srbce dio naroda, vi ste sluge, stvorili \'narodnost\' na mitima...a znas sta su miti --> izmisljotine a jad i bjeda se vide u sumskoj....
hahahaha.....dostojanstveni narod Bosnjaci. Niti ste n od naroda, niti d od dostojanstvenosti. Mnogo bolje vas definisu dvije rijeci \"jad i bijeda\".
KRMAK moze komotno vanka, bilo gdje pa i u CG. u Bosni nema publiku!
za bosancerosa!! kenjo sto se ne vratis u mostar iz pobjeglistva pa mu ne napravis uslove da snima u miloj ti hercegovini,ljigavci.. za razliku od tebe ja sam u mostaru i bio u ratu i JOS SAM U MOSTARU..zato zacepi majke ti
Gosp. Marko Vesovic je bolji. Ostaj tamo, vamo i ne trebash vise. A i Kusta ti je pri ruci.
Jeste, niste se dali nama nego ste ovaj put dali guzu Amerikancima da vas brane. Sutra ce to biti KInezi, Svedjani, nije vazno. Vazno je samo da se priklanjate jacem, a najbolje kmecite i molite za pomoc.