Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je Baksic Camo u ekipi scenarista, sve je moguce! Prijaviti seriju i na Festival u francuskom gradu Lille-u. Mogu Hrvati, sto da i mi ne probamo?Posebno sto su oba reditelja poznata na Zapadu.
Kako loša serija, a tek kako loša gluma, scenarij i režija.. Ko je uopšte platio da se snimi ovo smeće od serije?!
tmurna serija sivilo bar 10 autobusa omladine koji pogledaju seriju ce napustiti sarajevo
Sine to je fikcija. Ako zbog toga sjednu u autobus onda nam takvi glupani i ne trebaju.
Toliko svi napustaju Sarajevo da nemas gdje parkirati u gradu
Koliko im je para telecom dao ocekivao sam bum. Generalno serija nije losa jer je Fedja sa svojim likom izvlaci ali moze to puno bolje. Bolje da su radili jedan ili dva projekta i tu ulozili grdne pare nego vise projekata. Onaj Tender, na Rubu pameti i ostalo je blago receno za retardirane. Para ima ali izgleda da nema ideje.
Upravo tako jedan ili dva projekta za pocetak ali ozbiljno raditi i ici na 3-4 sezone ali da valja. Kotlina moze proci ali ostale serije su zali Boze para ali izgleda da su sve razgrabili u startu a napravili tesko njesra od serija.
Dobro si rekao razrabili pare od telekoma i nista vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra, mogla je doduse biti i bolja. Pogotovo na kraju. I da je neko drugi mozda glumio novinarku. Bar na momente! Ali je fkt dobra i jedno lijepo osvjezenje. Nadam se da ce biti jos ovakvih domacih serija!