Treća sezona
0
Serija Heroes postaje 'zla'
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam gledao, neću ni gledati, mrsko mi je. Ali na traguste nečega ljudi samo ispitujte(/&%
e gdje je tu moral kad se dijete igra u jednoj sobi dok mama radi cyber sex u drugoj, i gdje je tu pozitivna tematika kad se propali umjetnik mora najprije dobro nafixati pa tek onda slikati .... sad cemo se svi drogirati da bi imali inspiraciju ... serija je totalno sranje. trebala bi biti zabranjena mladjima od 18 god.
To ti kazes da je \"pojam sticanja pameti\". Ja kazem da je veci korektor morala od onog koji se nudi u komedijama, dramama i sl. a uzimaju se zdravo za gotovo u velikom dijelu svijeta. A za prvi dio komentara... recimo da sam od onih koji znaju organizovati vrijeme i 24 sata rasporediti dovoljno dobro da podmirim sve svoje potrebe.:P
Hajde ne seri majke ti, idi se zeni ili nadji curu ili popij kafu, nesto. Ako ti je igrana serija pojam sticanja pameti onda se duboko zabrini.
@Keno: 100% si u pravu!!! Ja sam jedan od ljubitelja serija koje za osnovu price imaju paranormalno i sl. i u svakoj sam nasao neku primjedbu... (nekih sam imao obicaj gledati i reprize) ali Heroji su bez sumnje najbolja serija tog tipa koja se ikada pojavila na malim ekranima. Idealizirana borba izmedju dobra i zla cesto zna i vise uzbuditi gledaoce od serija i filmova baziranih na realisticnom ili pak naturalisticnom. Naime, zasto, ne samo Heroje vec i bilo koju drugu seriju ovog tipa, gledati kroz prizmu specijalnih efekata??? Izmedju tih \"sibanja munja\" prozima se prica o iskrenim porivima u nutrinama nas samih i gotovo grimovski, andersenski opisi izliveni na platno - svjetovi gdje dobro uvijek mora pobijediti jer je tako logicno a ne zbog toga sto se autoru price vise dopada tuzan i nepravedan zavrsetak. Zato kazem: prije ce ovakvi filmovi i serije uciniti ljude boljim nego li Prijatelji, Rejmond ili koja vec romanticna komedija.
Haj reci da nema veze sa nakim slikarom koji slika buducnost, telepatiji i kurcevima koji su opjevani milion puta prije? Ja necu zaraditi novac koji je ova serija zaradila, ali americki narod, kao i oni koji se pale na ove gluposti ce ostati zatupljeni koliko su i bili, pa kad se opet desi WTC bice:\"a joj supermane, a joj spidermane\". Da se razumijemo, nemam nista protiv serije, pratio sam prvu sezonu na Novoj TV ali me iritira koliko ce se ispirati ideja supermoci i supergovana.
@palac; sudeci po tvom komentaru, nisi pratio seriju, koja je jedna od najboljih americkih ikad.. ne znam sto pljujete po stvarima koje uopste ne pratite... ako ne pratis seriju nemoj ni davati glupe komentare i praviti se pametan nesto... ti zivi svoj zivot, a pusti amere.. ovom seriju su zaradili pare za izuzetan zivot, kakav ti mozes samo na tvu vidjet.
Joj do kada ce se ameri hajcati na nekakve super koke i papke koji sibaju munje iz guzice i pljuju osiromaseni uranijum? Postoji jos nesto interesantno, a to je ZIVOT.
haj marš!