Treća sezona
0

Serija Heroes postaje 'zla'

Sarajevo-x.com
Glumac, koji u američkoj TV seriji "Heroes" igra ulogu simpatičnog i dobronamjernog doktora Mohindera Suresha, Sendhil Ramamurthy, u ponedjeljak je za američke medije progovorio o trećoj sezoni naučnofantastične serije i otkrio da bi njegov lik mogao postati zao.

Naime, prema riječima tridesetčetverogodišnjeg glumca, ne samo da će njegov lik postati zao već da će se ista stvar desiti i mnogim drugim likovima iz serije koje smo navikli gledati kao prave pravcate dobrice.

"Svako ima pomalo zla u sebi, svoju tamnu stranu. Čak i ljudi koji su generalno dobri imaju nešto loše u sebi. Vidjet ćete tu 'zlu' stranu kod mnogo likova iz serije za koje ste mislili da su u principu 'dobri', a ne samo kod mog lika dr. Suresha", objasnio je američki glumac iz San Antonija.

Brbljivi glumac također je otkrio da će treća sezona megapopularne serije biti u znaku zlikovaca.

"Imamo mnogo zanimljivih novih zlikovaca u seriji. Nije to više samo Sylar. Ima jedan zlikovac koji čini da Sylar izgleda poput mekušca u usporedbi s njim. Novi zlikovci u seriji su fantastični", oduševljeno je ispričao Sendhil Ramamurthy.