Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divi mu face, isto siptar, oca\'\'mog! Salim se , Sergio je talentovan glumac i ne vjerujem da je nacionalista... ...al fakat lici na nekog tipicnog Albanca, anko nesto takvo uopste i postoji.... dobar je u strsljenu
kako je sexy ovaj glumac...tako je bio dobar u filmu \"Kad porastem bicu Kengur\", meden meden meden....onako trebaju da se svi frajeri ponasaju prema djevojkama...mmmmmmmmm
\"jejina\", evo mozes meni \"dat\", ja sam slobodan u narednih pola sata. Kolko je ono sat?
Serđo je kul.
joooooooj ne mili mi se gledat kad znam da ce ona voditi...koja glupaca, a nista bolji nije ni onaj debeli s cvikama koji je sinc vodio - bljuv!
sergej je Glumčina...
joj, koji ste vi glupani! da imalo ista znate, znali biste koliko je sergej trifunovic daleko od te Č kvalifikacije kojom ste ga etikirali... pametnjakovici!
A voditeljica će, po dobrom starom običaju, svršavat\' (k\'o i svaki puta kada joj u studio dođe kakav četnik) i maltretirati građane svojom odvratnom facom.
...šesnaestero vambračne djece... PIŠE SE vaNbračne :)
kakva ba vaMbracna djeca?!?! N N N
Koji mi je on racku, četo ko četo.....
bogami propo\' si sergej, bio si zgodniji prije par godina:) danas bi razmislila bi li ti dala :)))