Propustio priliku za ogromnu zaradu
0
Sean Connery odbio ulogu u filmu "Lord of the Rings"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek je on razumio Zardoz i Gorštak 2, te bisere svjetske kinematografije.
vidim nalazis \"dublju filozofiju\" u ovoj jeftinoj fantastici. sta li bi tek nasao u poznavanju prirode i drustva za drugi osnovne.
ja te gospodare gledao 10 minuta i ugasio - dosadnijeg filma nisam vidio
Šta će nije ni čudo što nije razumio kad Bond i slične akcije nisu toliko za razmišljanje, to je već sve spremno, i gleda se da se zabavi, nasmije, a za ovaj film i slične se treba potruditi da se razumije, to je nešto dublja filozofija, ali može skontati ko se imalo potrudi, scenario i tematika su tu radi uljepšavanja priče i poente.
moj Koneri, i bolje ti je sto si odbio, sve ti je to Novi svjetski poredak-Satanizam, hoce sve da hipnotišu da štujemo satanu.... :(
Sere stari prdonja, gospodari ce uvijek biti zakon filmovi za sve generacije, dok je bond totalno sranje
Sean, glup si k\'o 007.
A zaboravih napomenuti kako se hvali onog čega se pametan stidi. Čuj nije razumio scenarij, šta je to toliko komplikovano u \"Gospodaru prstenova\" da nije mogao da razumije? A isto je svojevremeno izjavio i za \"Matrix\" (nije razumio pa oddbio ulogu).
Fakat stara vijest. Osim toga, Ian McKellen je za koplje bolji glumac od ovog. Šta je ovaj mogao glumiti, sebe u sivoj odori sa šeširom i onim svojim \"puna usta griza\" lažnim akcentom? \"mljaj njejm iš grej, gendeljf d grej\". Bolje je ovako ispalo.
To je birvaktilska vijest i on je priznao čim je film izašao, komentar mu je bio hobitsi-bobitsi, ja to ne razumijem. Prije toga je odbio ulogu u matriksu, tj dvije... Brate vijesti su skoro pa predratne :P
Jeste, sad je kokuz, ccc pa covjek je j.ebeni james bond, nece hobite ganjat okolo, tako je i onog mrtvog prodavaca komjutera sutno za reklamu.
On je ovo rekao jos prije 100 godina. Molim vas nemojte biti kao Dnevni Hajvan.