"Spavao" sa najviše žena
0
Roger Moore najpromiskuitetniji James Bond
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ovaj iznad mene zbori :)
nikad ne reci nikad nije zvanični james bond, to je kao da tanović sad napravi film i nazove junaka james bond
@pitanje nemoj im zamjeriti...ja jos niti jedan članak o filmovima nisam pročitao a da nije imao grešku i to ne lingvističku nego sadržinsku što je još gore....a kad su cure znale filmove ;-) ps: dajte ba nekom momku da piše ove novosti!
dobra vam ova statistika, u prosjeku sa DVIJE ŽENSKE, jer se tako i može spavati, a ono 0,36 su valjda bile PATULJČICE i još nešto, sean connery je, da ste živi i zdravi, igrao u 7 (i slovima: sedam) filmova. 1. dr. no 2. iz rusije s ljubavlju 3. goldfinger 4. operacija grom (thunderball) 5. živi se samo dvaput 6. dijamanti su vječni i onda, poslije duuuge pauze, sa k. basinger 7. nikad ne reci nikad
isti Josip Broz. I Josip je u svom životu spavao s bezbroj žena...