Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUrci zarađuju, Bošnjo tespih okreće
...pučanstvu bez nade valja ponudit (i naplatit) svega što u stvarnom životu nema. epsku romansu sa trilion prepreka, lijepe žene i opake mužjake, skupa vozila i raskošne vile.
Jedina turska serija koja mi je bila vrijedna paznje je Ezel. Da je radjena u holivudskoj produkciji bila sigurno medju gledanijim generalno.
poyraz je dobar, generalno mafijaši al fol pozitvci te serije su najjače, ukucaš musa uzunlar i nemoš mašit xd
A bas kontam vidi Maya Sar, nije je dugo bilo.
Serije su mrak, svak svakoga guzi a u stvarnom životu natalitet opada.
a farma jarane, cujem da su zakucali ono na
...ako vam fali scenarija bujrum pravite pornice! Al bruka je domacih televizija koje nista kvalitetno niti kupuju niti proizvode nego samo stancaju smece od sapunica!
cccccc samo mrvica hljeba i igara......i balkanci zadovoljni
sto se ovaj tip zagledo hanumi u zadnji trap..................
pa pozadinska scena...mora gledati u pozadinu....
@oho1hooo ma tip s farmerkama mi odma upo u oci.........oklen taj u toj sceni i jos nako brezobrazno zagleda...........hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)