Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
\"A nama baraz je\" treba milionski ugovor, spot je mrak :D
ne valja ovo qrcu
The Realist: Na koje Cylon robote mislis? Nove ili stare Centuione? Ja ne vidim nikakvu slicnost. Roboti iz ovoga filma vise lice na one iz japanskih anime. Pogledaj ponovo.
sad cu ja ispasti da jedini kritikujem, al ovdje ima malo, skoro nimalo toga za sto je azduzan redatelj.. ovdje je meni jedino fascicantno kako je uspio naci za tako male pare ljude koji ce mu sve ovo sprecijalne napraviti na kompjuteru hehe
@designer ja se bavim 3d i znao bi ovo napraviti da imam vremena na bacanje ..., a oni iz hollywoda placaju onoliko zato sto oni razvijaju softwer prema svojim potrebama a za ovo je vjerovatno koristeni jeftiniji softweri i imao je dobru kameru sto jest jest, potrosio je 300 dolara na snimanje ali oprema za pravljenje ovakvog filma ispod 5000 nije sigurno... lici mi ko da je program 4d cinema ...
Samo mi ovi veliki roboti neodoljivo liče na one iz Galactice, Cyloni.
Zynga Poker Generator v 0.3 http://www.speedyshare.com/files/19848336/Zynga_Poker_Generator_v_0.3.rar Generator pomocu kojega vase cipove na Zynga pokeru nije vise moguce gubiti. Radi samo na facebooku (ne hi5 i myspace) i podrzava samo Mozilla Firefox. Preporucujemo da prvo skenirate antivirusnim programom, ukoliko sumljate da sadrzi nesto takvo.
extra efekti za 300 dolara i sad pogledajte 2012 u koji je skrhano milioni dolara i ovo hollywood je sranje tesko
Valjda je \"EVIL DEAD\"
nema sanse da je ovo kostalo samo 300 dolara. mozda ko niko od statista nije htio da uzme centa, graficari nisu uzeli ni dolara za modele robota, aviona, NLO-a, niko nije naplatio animaciju, montazu, kamerman radio besplatno... da ti neko nacrta onakav 3D model robota kosta para ... jest 300 dolara ali radili volonteri. da je svako naplatio pravu cijenu rada bila bi to drugacija prica..
iznenadjujuce dobar film za tako skroman budzet! sad bi decko trebao da prihvati ugovor, stavi 29 miliona u dzep a za ostatak snimi dugometrazni film :-) svaka mu cast!
za tri stoje choek napravio spektakl. mnogi ce zbog ovoga dobiti otkaz u hollymood-u :)
nije lose. nista gore od holivudskih efekata na koje holivudski chifuti otamo lafo potrose i za to naplate milione, a vidi sta je decho za 3 stoje napravio.
Eavil dead?? Pa naucite pisati pobogu ako nist aispravno prepisati, za to sluzi google.