Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj previse bilo sa onom bebom?! Pa to vam je djelic okrutne istine, vi \"n.e.b.e.s.k.i narode\"! S.m.r.t. f.a.s.i.z.m.u!
Nikada ni jedan film neće moći objektivno prikazati ni približnu količinu brutalnosti i zla koje su počinili srbi! Javnost se zgraža i nad ovo malo istine prikazane u filmu. Stvarna istina je mnogo groznija i nadam se da će vremenom izlaziti na vidjelo i da će svijest srba kako reče neko o srbima \"lošim momcima\", upotređenim sa nijemcima izaći na vidijelo. Priča o solovanoj ženi; pa ovo je skoro normalna priča za mnogo gora zla koja su se dešavala. Šta bi ste tek rekli da vidite scene gdje su tjerani očevi da siluju kćerke, gdje su kćerke natjerane da opće sa braćom ili... GROZOTE SU JOŠ UVIJEK SKRIVENE a suđenja za takva zla zatvorena za javnost! ZAŠTO! Trijezni se Srbijo i srpski narode!
iduću Angelinin film je vjerovali ili ne pornić,. u njemu ja Adnan od Cazina karram 25 srpkinja svih profila i godišta sa svojom golemom obrezanom karom! uffff srpkinje operite se molim vas ja sam navikao na čisto :)
Ja neki dan u dubaiju idem za beograd jer u sarajevu snijeg ko lud a u avionu oko 20 mladih s.r.p.k.i.n.j.a...neki orkestar.....bolje su od aviona sa kojim smo letili...al eto ja reko da sam iz Tuzle (musliman iako pijem ko smug i jedem svinjetinu) i one odma promjenise pricu
A film ko film…..ovaj je baš loš…..i jednostran. Kome to nije jasno taj je ili glup ili zao. Kao prvo, kinematografska vrijednost ovog filma kao umjetničkog djela je nikakva. Jedino se mogu pohvaliti direktor fotografije i kompozitor za solidno obavljen posao. Ostalo je dosta loše, zaista. Kao drugo, film toliko robuje stereotipima već toliko puta izgovorenim od strane Anđinih savjetnika (Veslija Klarka, Kristijan Amanpur, Ričarda Holbruka, Bila Klintona…..kako ih ona sama nabraja), da to čak više nije ni smiješno, prešlo je u bizarno i grotesku. Time ona zapravo na perfidan način omalovažava muslimanske i žrtve rata uopšte, jer scene koje prikazuje gube svu snagu i strahotu u svojoj bizarnosti I prenaglašenosti! Ali vi ste glupi da to shvatite….ili možda ne želite jer je ovako lakše………Hranite se mržnjom paščadi dok vam opet neko ne baci kost oko koje ćete se poklati! Pozdrav bivšim sugrađanima! P.S. E, a najjače je kad kažete da smo izvršili agresiju na sopstveni grad i državu!
….ili ste tako hrabri samo za kompjuterom a kad zagusti bježite ko p.čke, jer pič.e su uvijek najglasnije!!! Zar vam nije jasno da cijela muslimanska Bosna služi Amerima za potkusurivanje kako bi mogli da kar.ju braću Muslimane po arapskom svijetu zbog nafte? Mislite li da je “Anđa od Bosne” došla i snimila film jer saosjeća sa žrtvama rata, I to baš muslimanskim?!? Pa ona je to uradila po zadatku konji jedni glupi, zar to ne shvatate!?! Izmanipulisani ste ko majmuni, a pri tom ste se obrukali jer ste se prvo okrenuli na braću Srbe i udarili po njima….glupani jedni! Time ste praktično pokazali kako je počeo rat u Bosni i zbog čega! Isti slučaj, isti scenario: “Baci kost psima i poklaće se!”
HAHAHAHA, čuj publika, a samo jedna osoba to rekla.
@ @Nadja E pa evo, potrudicu se da iskopam u arhivi lokalne televizije snimak te zene i postavit cu na youtube a onda i ovdje, pa cemo vidjeti ko laze. I nije to jedini slucaj takvih gnusnih djela, bilo je i gorih stvari ako i mozes zamisliti da postoji nesto gore... npr, nabijanje ljudi na kolac i pecenje na raznju... samo polako, daj mi malo vremena dok nadjem snimak
kriticki film nije opravdao ocekivanja kao sto se pricalo i nije uspio prenijeti poruku nazalost na pravi nacin..previse brutalnih scena silovanja i ubistava koja su se desavala i gore nego sto je prikazano pokazala su samo da u ratu na svijet izadju najgore zivotinje,preovlada onaj nagonski dio svijesti i sto kaze jedna scena \'\' kako covjek moze lako ubiti\'\' jedinu poruku koju sam uspio izvuci je ujedno i pitanje..jel bilo ovo sve (ubrajam zlocine na svim stranama) potrebno i dal se isplatilo kome,jest onom mafijasu sto je zaradio dok drugi nisu imali hljeba da jedu,jel zivimo bolje nakon svega toga,jesmol se osvetili za zlocine od prije 1000 godina ?postavi se 1000 pitanja na koje svi znamo odgovor a necemo da priznamo
@Pitanje: Samo ću ti jedno poručiti: ti ćeš u svome grobu spavati zauvijek jasno bijedniče fašistički!! A sada sjedi i razmisli zašto je ovo napisano,a dok budeš razmišljao možda ćeš ti baš vidiš ono što su vidjeli ti jadni ljudi,a neće biti lijep prizor obećavam!! Želim ti da dobro,dobro razmišljaš o svemu!!
http://youtu.be/EnSxOEQRjlk
Bilo bi lijepo da su naveli i imena i prezimena svih beogradjana koji su vidjeli film. Cuo sam da od onih 9 vecian bila bosnjacka, bila neka cura bosnjakinja iz Novog Pazara sa rodicom i momkom a ona starija gospodja je sluzbenica u jednoj arapskoj ambasadi
Nijemci su nijemi ljudi, a Njemci su vec drzavljani Njemacke .. Think about it, a lako cemo za istinu, kad tad ona se izkristalise i izadje na vidjelo, a sad da li cemo je docekati mi ili nasa djeca ... pih
njemci joj losi momci, a pola srbije radi u njemackoj.
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani ! Ha ha ha ha...cuj k\'o zaklani...ha ha ha ha
Nadja je napisao/la:\"Gledala sam zenu pred kojom su njeno novorodjence ispekli u rerni. Da gospodo u rerni.\" Dobro si prosla prvu lekciju male Gebelsove skole komunikacija - sto veca laz, lakse ju je progutati. Da se to stvarno desilo to bi vec odavno bilo pred sudom, novine o tome ne bi prestajale pisati i vec bi bilo nekoliko filmova o tome. Osim toga to je parafraza o nacistima iz drugog svjetskog rata koja se nakon toga pojavila u svakom ratu do sada kao mocno sredstvo emocionalne manipulacije. Poselami kolege iz AID-a. Morate jos uciti. Ne dobija se rat jednom bitkom i ne prolazi skola propagande sa par naucenih lekcija. Jadno je sto je original imao jednu Leni, koja je stvarno bila umjetnica, a vi ste spali na mediokritete kojima je ovo smece najbolje sto su uspjeli izvesti sa 11,5 miliona dolara na raspolaganju i nakon loseg editinga jos gorih tri sata glume svedenih na ovo sto su prezentirali.
Film je obično smeće a neko će morati Andjelini da nadoknadi gubitke, vjerovatno vi Bošnjaci jer RS neće. U čitavom svijetu su sale prazne a u USA je zaradio 280,000$. Sama ideja o gupnim silovanjima je majmunluk u koji niko ne može povjerovati. Jedina dobra stvar je što ukazuje na nemogućnost opstanka ovakve nakaradne tvorevine kakva je tzv. Bosna, jer Bosna je drugo ime za rat i nasilje. I nemojte kriviti Srbe za propadanje Bosne jer Bosnu je zaklao Ante Pavelić.