Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatim ce u 16. nastavku taj glumac, da se vrati iz proslosti u buducnost(namjerno kazem nije greska, da se vrati..) da sprijeci sebe da ne ubije sam sebe da ne bi morao sprijeciti samog sebe da ne spriječi kataklizmu.
Mogu zamisliti kako bi Sarajevo izgledalo u ovom filmu,okruzeno smogom i bez vode:) I sa sloganom:" Ovo je pobjeda, Općina Centar je važnija od desetak drugih općina."
glumi li Čombe
nije losa ideja ali nije objasnjeno zasto su giganstki gradovi u pokretu da bi hvatali male gradove?
Trailer izgleda ko da je sa ps2. Ovo neka zajebancija?
Pun mi je qrc. ovih zenskih heroja. pljuc.
Do decembra 2018 ko prezivi pricat ce!
Hoćel izać film da glumci razgovjetno pričaju, da ne stenju ko na porniću.
Da mi plati ko ne bih to sranje gledo. I Star Warsa i superheroja mi je pun quraz a jos da gledam neko smece dizajnirano za nepismenu derlad? Halo ba...
Sta je djeco? Nasli ste se uvrijedjeni sto vam je ciko na internetu reko da citate i gledate smece? I trebate. Jer ste nepismeni i glupi a jedina kultura koja u vas ulazi je kad s vremena na vrijeme uzmete jogurta s krompirusom.
@geraldklix ovo sa jogurtom me nasmija pravo, hvala ti
ništa ako ne bude minimum osam nastavaka
@VulvaLover ahahahahahahahahahaahahahahahahahah