Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, nek oni abortiraju, a nek muslimani radjaju pa da na kraju muslimani preplave i osvoje sve drzave jer ce biti mnogobrojni!!!!! Odlicno!!!!!!!
halo!?!? abortus je legalan u uk. u irskoj nije.
britanci su, generalno, luda nacija. bolje je uvesti abortus da se sprijeci unistavanje zivota. ako se ne moze zaustaviti seks, neka se zaustavi nezeljena trudnoca. dijete od 16 godina nije svjesno sta radi i kolika je odgovornost imati dijete. tako je i rumunija bila protiv abortusa, pa su dobili 3 miliona nezeljene djece i doveli drzavu skoro do kolapsa. nimalo ne razmisljaju. jadna ta djeca... :(
poradite malo na prevodilackim sposobnostima. svaki idiot radi na Sa.X-u. Ali nije ni cudo, koliko para toliko i muzike
Ovo mi je najjace:\"Gledaoci ce moci sami formirati svoje misljenje,nakon sto vide poruke u reklami!\" Abortus ne treba zabranjivati!