Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iduce godine na istom mjestu ce Al Pacino reci je li istina ono o Kumu :))) Pozdrav entuzijastima iz SFF-a, zivot je podnosljiviji kad subotom uz kafu odgledam De Nira usput dok se spremam brici da idem i kilu paprika uzmem u povratku.
@chelo +
ja bih voljela da se on preseli kod nas
@arn_magnusson haha..crni humor..nasmija me sada... neka njega nama jos:)
ja namjestaja i qrca, hastal je vrh bh design-a, moRes na njemu i rucat'
Ovamo u federaciji, De Niro, što je lijep događaj, svakako, a u RS, referendum, što je svakako događaj, ali šta čemo kad se probudimo.
i ovaj malo otisao...
Sad sam ponovo gledao casino po 30 x ..perfektno stvarno .....
Majkl Dudikof!!!
americki ninja!
Đe je Dževdet Tuzlić ovdje?
ne posmatraju te tvoja djeca kao ikonu al zato ovdje imas previse izgleda onih koji te smatraju i dizu u nebesa kao da si ne znam ko al to je valjda u ovoj drzavi najveci uspjeh ove drzave sto je uspjela i tebe dovesti naravno da ti imas svoje dnevnice i da nisi dosao djaba al to neki ne mogu shvatiti kao sto ne mogu shvatiti da politicari trose njihov novac al kod njih vrijedi neka me jeb..e samo neka je moj
Zasto ga nije niko upitao o tome sto je zabranio prikazivanje filma Vaxxed nakon sto ga je lobi isplatio iako DeNiro ima svoje dijete koje je oboljelo od Autizma. INace za one koji ne znaju dokumentarac Vaxxed otkriva svijet zavjere u vakcinama, kako se dijeca truju i kako se ponasaju te gigantse korporacije koje nam prodaju odnosno koji nas tjeraju silom da te vakcine ubrizgavamo u svoju dijecu naspram svih ociglednih rizika i mana tih vakcina... dokumentarac https://vimeo.com/178609739
sta ce kod nas raditi neg ispijat kafe, ko svi ostali
Roberte, kako da udjemo u circle of trust?