Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisu ni imali ni neke dobre glumce ni filmove,izuzev Ive Grgurevića i Borisa Dvornika i nema tu neke klase.Recimo kad ih uporediš sa Srbima to je razlika ko nebo i zemlja u kvalitetu i klasi,produkcijiupravo dok ovo pišem čujem da je Neda Arnerić umrla.RIP legendo.
Gotovina smjesan general,tako je i serija lakrdija
NISU VAS U BIVSOJ JUGOSLAVIJI DZABA SKUTORIMA ZVALI!!! COVJEK BOLESTAN RAK IMA-A,VAMA ZAO KOJE TISUCE..TREBALA VAMA DABOGFA.
Serija ( i film) je čista katastrofa...tu su svi u pravu. Mustafu su angažirali jer je ime, ali mu je uloga malo je reći smiješna, a nekako mi se čini da ni njemu samom nije baš "legla"
General koji se krio jer je bio nedužan.
Mustafa Nadarević, bard hrvatske kinematografije ???
zaboravio ti izete fazlinovic kad si dini mehmeda mujkic rekao "ti bi da radis i da platu primas"to se sad i na tebe odnosu mustafa,zar ti je malo koliko si do sad dobio od lud zbunjen normalan i ostalih uloga u zivotu,halali braci svojoj rvatima.
izet cega maxuzijom uvugla
Dok se familija Vrdoljak namirila sa tatom, sinom, kčerkom, zetom, šta bi moglo ostati. Pa tako rade i naši samo što ima više interesnih skupina a dobro ih povezuje jedino novac i gospodin ''omiljeni'' Emir Hadži Hafiz Beg. Kažu sve je to u funkciji njegovog pohoda na stolicu prvog čovjeka ( predsjednika ) SDA. Bakir puni 65 g i po sili zakona ide u penziju.
Od kad je Mustafa Nadarević Bosanski glumac?Čovjek cijeli život živio u Zg i tamo radio a sad snimio onu seriju Lud,zbunjen normalan i postao bosanaki glumac,ajte braćo mila molim vas nemojte gluposti pisati
@Merc170 BOSANSKI JE CIM JE RODJEN U BOSNI I IMA BOSANSKO DRZAVLJANSTVO.
Lepa sela lepo gore je inace bolji ratni film, kao i Noz, pa cak i Vukovar jedna prica.
Goranu neka plate , a gospodinu Mustafi neka dadnu od šake do lakta. posle maestralno odigrane uloge u Haliminom putu i kod amidže Idriza , igra uloge koje nisu vrijedne spomena. Para je čudo posle estradnih umjetnika glumci su najveće svjetske prostitutke.
@korisnik3107 GENERAL JE KURATZ OD FILMA, NI NADAREVIC GA NE MOZE IZVUCI.
Ne znam kakav je film, gledam seriju a serija je ko neka sapunica, gde je Ante Gotovina prvo prikazan kao neki zavodnik, posle ratnik itd. Hrvati dobri, Srbi losi bla bla, svakako nisu nas toliko ocrnili za sad, ocekivao sam vise pljuvacine po Srbima.
Ne bih vam ja ni Banke platio, glumiti djubrad agresorsku, i pljuvati sebi sam u lice, je drugim rijecima, obraz dzon. Dajte malo vi glumci nekog samopostovanja i terca pokazite, makar trunku.