Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko moze sjedit 2 i po sata , bujrum 😁
Tužno i žalosno ne samo za ovaj film već općenito koliko se novaca daje za 2 sata zabave dok toliko djece gladuje...naopak svijet.
Jos kad znas informaciju da su zakupili nesto vise od stotinjak soba u tom Austrijskom gradu Bad Aussee u kojima logicno nije puno ljudi spavalo, da cijelo osoblje hotela nije radilo i da su kuhali u 2 kombija za cijelu ekipu, je dovoljan pokazatelj rastrosnosti....
Doobaaar
Odličan film! Sutra idem da ga gledam po treći put :]
Dio je recikliran iz Skyfall-a, ali se slažem da je odlična! Šta misliš otkud ovoliko minusa na mom komentaru? Stvarno mi nije jasno
Žikina dinastija, Maratonci trče počasni krug, Ko to tamo peva, Otpisani, Valter brani Sarajevo.. Yugoslovenska kinematografija, nadaleko nenadjebiva..
Jao koja provala. Nevezano za Spectre ali dajte ba ljudi
Miran Dexter....miran!