Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je zivot jednog covjeka prekratak. Prebrzo se ostari, i to ako si zdrav bio, i onda pandrkkkkk.... Prebrzo. Ne stignes se ni osvijestiti od lude mladosti sta da radis u zivotu, i paf eto ti starosti, paf eot ti smrti. Djes bio, sta si radio. nista. Nisam stigo.
Zavisi kako ga koristiš, ako ga koristiš samo da ti bi ti prošao, brzo i prođe. Nismo stvoreni da bi ludovali u mladosti, jer ko ti garantuje starost ??
Nagurali su godina, a kao da je bilo juce, mladi, jaki...
Steta bio mlad covjek!
RIP Nightraider!!! Thank you.
Moj omiljeni film: Mad Max iz 1979 i jedna od najjačih scena - The Nightrider. R.I.P
Rođen u Sydneyju 1939., Gil je dobio svoju prvu ulogu 1966. i radio je do ranih 1919. na australskoj televiziji i filmu, s ulogama u serijama kao što su "Neighbours" i "Matlock Police". procitaj novimaru sta pises
Nepismeni.
Šta očekuješ od klixa