Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da je sulejmanu veličanstvenom bila monika beluči, rasturio bi mletke ko vatikan sfrj.
@Čaša Kusturica bar plaća porez u svojoj državi/Srbiji. Depardije ni toliko...Za mene minimum minimuma priče...
@Ivan92 da, ali on je srbin, automatski laže da plaća porez
Bolje izgleda Sloboda, realno!
Ona je i u četrdesetim mehlem za oči
Koji promasaj i parazit moras biti da bi ti trebalo 9 godina da nekog ubijedis da ti obezbijedi sredstva za film? Eto umjetnika i govana, znaci 9 godina je zivio od pljuvanja po dojucerasnjim komsijama, prijateljima i u konacnici, po svojoj rodbini.
Ispunio Kusta svoju zivotnu seksualnu fantaziju glumeci u ljubavnim scenama sa Monicom Bellucci. Drugacije joj se nikad ne bi mogao pribliziti, mogao bi samo baliti za njenim sisama na slikama.
a sunce ti... vidi mu glave... ko tri njene...
Naslov filma je trebao biti: "Kuda idu divlje svinje". Ujedno vidi se koliko je zenska pamet kratka kada je jedna ljepotica pristala da se seksa sa prostacinom, seljacinom, usmrdjenim lazovom i ciganinom.
E moj klix... za cije interese vi radite i ovakve priloge objavljujete...
zna Emir šta valja :)
ne kontam sta to ljudi vide u moniki, obična tetka iz mahale
još si mlad :)
Monica je pala nisko
@Svabaterminator..... A onako, usput, tko normalan čita Kurir ...??? Zar su to novine ...??? Nivo Blica, možda i gore . . .
@Svabaterminator..... A onako, usput, tko normalan čita Kurir ...??? Zar su to novine ...??? Nivo Blica, možda i gore . . .
Monica kao prava sponzorusa ima njuh za laku lovu, sto se tice glume .....:))))))
cigansko srpski smrdljivi vampir uopste nije interesantan zdravom djelu naroda u bih.nije mi jasno zasto ga klix namece kao temu,mozda zbog provokacije?
Mesa Selimovic, Emir Kusturica,..i svaki musliman koji bi dosegao vecu intelektualnu stopu, bi tvrdio da je Srbin i od Srpskoga roda
Mnogo je muslimanskih intelektualaca, begova i trgovaca koji su se osećali Srbima i to nisu krili ni kada su ih zbog toga progonile i turske i austrougarske vlasti. Ovom prilikom ću pomenuti samo neke: Husein-beg Gradaščević, Derviš-beg Ljubović, Omer-beg Sulejmapašić-Despotović, Avdo Karabegović Hasanbegov, Avdo Karabegović Zvornički, Hasan Rebac, Mustafa Golubić, Smail-aga Ćemalović, Mustafa Mulalić,
,..Ismet Pupovac, Džemal i Šukrija Bijedić, braća Pozderci, Skender Kulenović, Meša Selimović, Emir Kusturica, Dževad Galijašević
Joj Eme majstora, namjesti sebi moniku beluči za fatačine, lafo film, đe si film, al neka... treba to tako
Sta kazu djikani na ovog kvazi-njihovog?
za Nemanju samo rijeci hvale i zahvalnosti
@djebazapelo znaci, prepoznao si se aa djikane