Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obn najodvratnija televizija
Tako je kolega Hadžiću.
Sulejman se nekako i moze gledati, ali kada ce vise kraj onoj Odbacenoj?
I odbacenoj i dobacenoj, sve to treba ukinuti. Sistematsko zatupljivanje populacije.
Ako je poslednja epizoda sulejmana 20. aprila na hitlerov rodjendan, onda je poslednja epizoda Odbacene verovatno na alijin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uj jebote koja steta...sad cete morat stvarno televiziju nahku da pravite a i programe. jebo vas husein u guzicu !
obn je cista sapunjarksa komercijalna televizije,jedino sto vrijedi pogledat je liga prvaka sa ludim vugdalicem,bar se ismijem slusajuci ga kako se spontano simpaticno provaljuje.
bosnje ne znaju nista drugo gledat sem onog sto im domace tv prikazuju.pa imate net,koristite ga,skidajte si dobre serije poput game of thrones,breaking bad,true detective .... sa torenta.i kao da imate samo tri kanala na tv a ne kablovsku pa stalno kukate na domace tv.pa ko vise gleda domace tv.pa nije rat hahahahhaha
joj sulejmane mrzim te, kad mama pocne parlat turski, seni cok sevijorum mrs
Kakav god da je Obn i koliko god da vam je odvratan,bolji je od one amaterske i politicke televizije Ftv.A da ne spominjem Bht.
ništa. gledati ponovo ispočetka reprize. moj zivot nece vise imati smisla ako prestanu sa sulejmanom.
U ZSplayer-u koji se može skinuti na stranici http://www.zabavimo.se/teme/download.php se mogu gledati sve serije, filmovi, TV, radio, muzika, utakmice...
Čuo sam da se genocidaši tuku ko će sjesti bliže TV -u, da konačno vide Suljagu, njihovog pradjeda. Što je sve Suljo po Serbistanu radio, radio je čuda.
vala muka mi je od ovih najgledanijih serija u BiH,samo na obn-u..:-D
Zar neko gleda OBN !?
Gleda ti ga nana mrtva i majka koja pusi fahri i bakiru ROSPIJA CISTI KUCE PO SARAJEVU NEMA TE KUCE KOJU ONA NIJE OCIUSTLA :;DHAHA Ti kao jedan BIJEDNIK SIROMASNI!!!! Mozes me GMIZAVCE slijediti al na koljenima!!!SAMO! Sta covjek ocekivati od JADNIKA ISFRUSTRIRANOG koji mi udari po 150 minusa dnevno??? Pa BIJEDNICE hljeba nemas jesti ne sjedi citav dan za kom. i udaras minuse i pratis me!Normalno kad nemas MARKE U DzEPU!MORAS SMRDITI KUCI DOK JA PUTUJEM FUKARO MALA!
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadni muški, borba za daljinskim upravljačem se nastavlja
konacno kraj ovih bajki
...robinja, a vladarica :) ...i sad, haj ti to objasni :)))
Kad ce vise kraj !!