Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna reklama. Ovo je bio i glavni cilj reklama, privuci sto vise interesovanja a ocito da im je upalilo. Usput, za one koji misle da je ovo Americka reklama ... greska. Ako neko prica engleski ne znaci da je amerikanac :-). Mislim da je ovo skandalozno jer ja nebi zelio da moram djeci da objasnjavam zasto on muskarca zove mama i zasto se dva muskarca ljube. Nemam problema sa \"homicima\", al\' nek zadrze svoje stvari u svojim kucama.
nema te vi pojma šta je marketing i šta je dobra reklama (kao što je ova)
hahaha preluda reklama...uopce mi nije skandalozno, slatko je :) p.s. najveci homofobi su latentni homoseksualci (upozorenje za komentatore)
evo sad na Hayatu bila reklama:)
svaki put me iznova iznenade svojim debilizmom. nemam ništa protiv pedera dok se pederišu u svojoj sobi. ali ameri kreteni moraju pederluke i na reklamama izvoditi! FUJ
Zato gotivim Srbiju. Udri pedera i gotova stvar;)
U cemu je problem sa ovom reklamom?
Sacuvaj me boze primitivizma vasega.
jebem im mater razvratnu:Dal u neku ruku su i dobri jer sto vise pedera bit ce vise zena za nas normalne:D
Bas vam dosadno pa treba opredati sta neko radi u svoja sopstvena 4 zida. Sve dok se primitivci budu bavili tudjim avlijama postojat ce ovakve i slicne akcije koje iritiraju i jedne i druge.
Advertising Standards Authority je britanska, a ne americka organizacija za cenzuru. Ovakva reklama nije mogla bili prikazana u Americi. (Theresa Heintz je Ameriku ionako dovoljno ukopala.)
da simpaticno je, a ovi sto se zale i govore mars stoko i slicno, to su oni sto zadnjih dana neprekidno gledaju 22 muskarca kako se znoje na terenu i dive im se.. haha sutra ce prvi pusiti k.... u nekoj svlacionici
Čuj vam pitanja \"da li je skandalozno\"? Pa zar nije? Ako je homoseksualnost danas normalna, šta će se sve desiti za 5-10 godina?
FUJ! Pocrkali dabogda! Pederčine bolesne i još bolesniji ameri!
hahhahahaha sminx,sta vam je odmah sto takvi komentari bas je simpa