Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Woody Allen (jevrej) je pedofil. Prvo usvojio trinaestogisnjakinju da bi je, nakon sto je postala punoljetna, ozenio. Gledajući njihove filmove, moze se zaključiti da su dobro poremećeni.
po Talmudu mu je to dozvoljeno, nije covjek kriv
Bolesno da neko pravi razliku izmedju silovanja i tzv. dobrovoljnog odnosa, KAD JE U PITANJU DIJETE OD 13 GODINA. Ovakvima treba rezat k*te kao drva.
@MoreMarsh sve sto je ispod 18 je DIJETE, zar je vazno ako je navodno "s pristankom". Moze ona biti fizicki razvijena kao da joj je 25, ali ona je psihicki jos nezrelo dijete, pa vi pacenici samo odmjerajte i gledajte
@MoreMarsh takva su vremena bila, nije se tada puno obraćala pažnja na to. Zrelost osobe u toj dobi nije bitna kada je nešto uobičajeno, čak i kad se radi o osobi od samo devet godina starosti. Takva vremena, takvi običaji, zar ne ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikako mi nije jasno sto siluje ako moze imati ili u najmanju ruku kupiti 100 zdrebica.?!?
@dojime Sladje mu kad ukrade nego kad mu se da