Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta serete po ljudima, balansiraju trazeci neki jezik koji je prihvatljim svima. Malo zapadna malo istocna varijanta, a najvise onako bosanski kako normalna raja pise i govori (ne mislim na one sto su "shljegli")
SSRRAANJNJEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sinhronizacija!!! prava stvar!!!! Ako je nema na Bosanskom jeziku dobra je i na Hravatskom jeziku, bitno je da dijeca razumiju. Konacno ovakvi filmovi se i prave rade njih.
prestrasni su clanci, ne slanci
hahah, duhoviti speling sulejmana kupusovica.. Odlicno:)) Ja moram istaci da je potrebno da konacno neka druga osoba pocne pisati ove press releases iz art company/ja. Uvijek potpuno isti epiteti, samo su imene promjenjena.: "tvorac megahita","ozivio je"(kad god se radi o ekranizaciji) is. Bez zle namjere, ali prestrasni su slanci, treba samo malo kreativnosti. Ipak hvala art company-ju na trudu i predobrim filmovima
ti sto imas problem... nemoj jadan trpit, otici ce ti guzni misic...
dobro zapazanje - ako je ovaj clanak na hrvatskom, onda bi po hrvatskom pravopisu trebalo pisati imena u originalu...
Džeremi Sampter, kakvo je to ime. Zamisli tebe recimo prozovu Souleeimun Coupousoweech
zato ce da je gledaju gledatelji a ne gledaoci
joj kako mi se prdi, tito mrtvi kako mi se prdi! cjeli dan sjedim na poslu ustanem se da prnem odem u wc, i opet mi se prdi satima i satima, drzim, tdrpim da ne raspalim, ali ne mogu ima da prnem, da sve zatresem
ova sihronizacija je dio zbog kojeg definitivno necu pogledati ovaj film u kinu