Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekirajte se za Bosancerosa....13 mu je godina, a dlake mu iz nosa vec rastu pa je malo nasekiran sto nece vise gledati L.Brenu i Cecu na Pinku :)) Ah da..mali je i srbin, skrenuo sa pravog puta pa sanja o vehabijskom pokretu. :))
Beograd -- Bogati grčki biznismen, vlasnik \"Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije \"Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na \"Pinku“. Danima su trajali pregovori Željka Mitrovića i Saše Popovića, a kada su propali, Popović je prihvatio ponudu koja se ne odbija, petnaest miliona evra za tri sezone. Sta reci nego svaka cast. 15 milki za tri sezone urlanja,to je biznis :)
u švedskoj nemiri :))))
@Bosanceros stvarno nebih ulazio u tvoje psihicko stanje ali ozbiljno,trebao bi se posavjetovati sa psihicem.Btw nije ovo losa vijest mozda je Andja urgirala kod Mitrovica :))
Sad ce Lepa Fareta Brena Jaic da pokrene vlastiti tv-shoubiznis
Pa hvala Bogu
Turbo folk nije muzika,turbo-folk je kakofonija svih ukusa i mirisa vezanih u jedan,u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse,najnize strasti.
...pocelo je! ^^
Uh al\' se nasekirah. Šta ću sad preskakati na daljinskom?
:((((((...sve mi suze niz leđa idu
PRETEČA AGRESIJE NA BIH I NJENE ne srpske NARODE JE BILA EKSPANZIJA(širenje)NOVOKOMPONOVANOG RADIOAKTIVNOG FOLK SMEĆA IZ CIGANSKE ZEMLJE srbije(u njoj živi oko 1000.000 roma)TAJ POPULISTIČKI(narodnjački)TALAS ĆE IM SE KAD TAD VRATITI KAO BUMERANG.SVAKI BOŠNJO KOJI PIJE I SLUŠA TU \"muziku\" NAKON GENOCIDA U SREBRENICI...ZASLUŽUJE DA BUDE ZAKLAN.AMIN.
Izgleda svi sefovi ove tzv. televizije boluju od narcizma. Teska je to bolest. PS. To sto ovi nazivaju televizijom u normalnom svijetu to zovu smecem.
E glupe bosnje,sta nas interesuje i kakve vijesti dobijaju na publicitetu
U Ruandi sra*nje
kill \'\'em all 8-)