Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"We're starting a bit later because at the end of this season, 'Winter is here' – and that means that sunny weather doesn't really serve our purposes any more," showrunners David Benioff and Dan Weiss confirmed. Our web Portal: http://www.hbogameofthronesseason7fullepisodes.com/
PM čestice u pedesetišes nijansi. Pa se ti maskiraj i dahći. Komforno. Okuj me care, znaj da je volim....
Odvratno! Nikada nisam bio pristalica polovicnih mjera - ili cuvaj moral i etiku ili gleda/pravi otvorenu pornografiju da barem znas na cemu si i da ne moras da se pretvaras i prikrivas iza nekakve 'umjetnosti'.
ovi dok ne ispucaju sve boje tonove kontraste neće se kaniti
Ubjedljivo najgluplje knjige i filmovi zadnjih godina. Nevjerovatno je da neko ovo iščekuje.
Sada će napaljene frustrirane djevojke odbrojavati dane dok ne počne.
Gluplji film ne pogledah a vjerujem da je i ovaj drugi dio isti..