Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako ste osjetljivi vi sto komentare dajete. sto ima lose u tome ako ovo izjavljuje? u ovoj izjavi postoji simbolika. nije vazno kakav joj je intelekt, ali cinjenica je da zivi drugacijim zivotom - htjeli vi to ili ne, ali biti imucan ima svoje posljedice. svejedno, hoce li naci prijatelja ili ne - ali vasi komentari zvuce otuzno. bas da se rasplaces.
OSTALA SAM BEZ TEKSTA! FASCINIRA ME TA DJEVOJKA! SVOJIM GLUPOSTIMA! SAMO ONA MOŽE BITI TAKO GLUPA! I OVI KOJI JOJ DOZVOLE DA IH KORISTI KAO OTIRAČ!
hehehe, imal\' iko gluplji od nje.... a istovremeno pametniji.... ona će sve to unovčiti...
GLUPACA
ovu samo treba dobro kitovati... kod nas ce najlakse pronaci najboljeg prijatelja...
Fuksa jedna... Ona ti dođe ko u popa kita, samo visi i ničemu ne služi Jebo ti princ Charles mater....
o Boze za ovo nema komentara hehehe
joj sta je sljedece...
Glupaca glupa retardirana, razmazena bogatasica, tatina kcerkica. . .