London
0

Paris Hilton traži najboljeg prijatelja

Sarajevo-x.com
Paris Hilton traži novog najboljeg prijatelja u Londonu, javljaju svjetski mediji. 27-godišnja milionerka kaže da obožava život u Los Angelesu ali da se London treba pripaziti jer ona dolazi sa svojim brzim životnim navikama i traži novog najboljeg prijatelja"

"Trebam prijatelja koji dobro izgleda, koji može izdržati moj tempo života i koji mi neće zabiti nož u leđa", izjavila je Hiltonova.

Nasljednica lanca hotela glumi u novom reality showu britanske televizijske kuće ITV 2, koji i nosi naziv "Najbolji prijatelj Paris Hilton".

Grupa natjecatelja živjeće zajedno u kući iz koje će Paris postepeno izbacivati kandidate koji joj se ne budu svidjeli.

"Ne napuštam London dok ne pronađem savršenog dečka ili djevojku koji će postati moj najbolji prijatelj u Engleskoj", rekla je džetseterica.

Iz Associated Pressa sazanajemo da će kandidati morati posjećivati zabave s Hiltonovom i proći testove "lojalnosti, izdržljivosti i ženske politike".

Paris Hilton je i u Americi učestvovala u reality showu "The Simple Life" zajedno sa svojom prijateljicom iz stvarnog života, Nicole Richie. Djevojke su u tom showu putovale Amerikom i radile slabo plaćene poslove.