Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To nije drugi nastavak nego drugi dio ili " prvi nastavak" nepismeni novinaru!
Film koji zaslužuje sve što je i dobio ali ja sebi ne želim više gledanje takvih filmova. Zastrašujuča "gluma", ponekad se pitam da li se to zaista može odglumiti.
sranje
Ko malo zna o Joaqinu zna da je imao starijeg brata Rivera, bio talentovaniji od Joaquina i najedan od najperspektivnijih glumaca u to vrijeme...nazalost umro od predoziranja..
Ovo ce biti dobro
Eki, drugi nastavak!!!?? Kad je bio prvi???
ne mogu da ozbiljno shvatim film koji je mjuzikl i ne vjerujem da će me dojmiti šta god da urade, mjuzikl kada god sam pogledao osjećao sam se da gledam neki dječiji film ali eto ostaje da vidimo na šta će to ličiti
izmjenili su priču
Izvanredan je i prvi Betman, sa Jackom Nicholsonom kao Jokerom. Kao da je nagovijestio živopisne desničarske thrash populiste (Trumpa, Bolsonara...) koji se kao bore protiv sivog, dosadnog i "politički korektnog" Gotham City-ja. Antologijska je scena kad Joker baca lažne dolare iz helikoptera u ushićenu masu, dok ih istovremeno guši otrovnim plinom.
zasto mjuzikl ????