Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvrtko, kad je ovakva tema u pitanju, čak i ako je snimala samo zato što joj je ćaća režiser (a mislim da nije), pozdravljam tu vrstu \"nepotizma\". Sramota je da na ovaj način skrećeši pažnju sa tako važnog pitanja kao što je inkluzivno obrazovanje!!! Ne samo da nije dovoljno aktualizirano, već je potpuno gurnuto u zapećak - roditelji i djeca su BUKVALNO prepušteni sami sebi! OGROMNA je stvar da je na tu temu urađen dokumentarac! I zato čestitke rediteljki za izbor teme! Nadam se da će pokrenuti nešto, ako ništa, senzibilizirati javnost, skrenuti pažnju običnom svijetu, jer nažalost unaprijed znamo da onima koji o inkluzivnom obrazovanju odlučuju, neće. Ipak, to nije razlog da umanjujemo poduhvat ove mlade žene, čija god da je kći (a valjda je i logično da bude na jedno od roditelja, pa cijela porodica je u tim vodama).
Baš me interesuje da li bi imala priliku da snima da joj ćaća nije režiser...
Majka rediteljke zove se AMINA, a ne Emina. Ko radi, taj griješi, ali ovakve stvari su zaista nedopustive... Nemamo mi 7.000 glumaca, pa da je teško znati imena sviju!!!
Sabrina čestitam! Nadam se da cu imati priliku pogledati film uskoro.