Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREKRASAN JEEE.....VOLIM GA....
ja sam njegov veoma veliki fan i pre \"sumraka\" OBOZAVAM GA i on je najbolji ako neko ima adresu(ulica i broj) please posalji mi na e-mail super ti je blog samo nastavi da pises za najbolje.Ja sam bolesna za njim i mnogo ga volim ,a i mnogo mi je drag .Volela bih da ostane solo za mene jer sam mnogo ljubomorna
E....JA SAM U TWILIGHT LUDILU EV SKORO MJESEC...SAMOO O TOME RAZMISLJAM...ONO LJUDI OKO MENE SU POCELI ŠIZITI...A DA NE PRIČAM DA ISPITI IDU...JUHHH....ALI PROGURAT\'CE SE TO...NEKAKO....UGL....EV POSTO NIKO NIJE SPOMENUO BELLU..FAKAT I CURA JE SUPER...ONO ZENSKA JU JE SUPER ODIGRALA....MISTERIOZNO..ALI SLATKO...AL SAAAMO NE ZNAM KAKKO CE NACHINITI 4.FILM....JER BEBA,PUCANJE KOSTIJU...EE NEK\'IM JE SA SECOM:DDD...AL STO PRIJE TOOO BOLJE...JAP I MUZIKA JE ZAKON...EV POO CIJELI DAN SLUSAM MUZIKU IZ FILMA...A I MUSEEE,JER ONI SU KOO NACRTANI ZA FILM:DDDD...JEDVA CEKAM DA DODJE U KINAAAAA...JEDVAAAA
to je anamon i protiv vjere je ZABRANJUJEM
film je savršen-a o robertu se ne treba ni govorit...obavezno pogledati...
ja trebam uskoro u Sarajevo, moze li mi iko reci gdje ima kupiti knjige, moram ih naci jer mi se film skroooz svidjeoo .. molim vas odgovorite
da li je istina da je premijera kod nas 15. januara? Niko nista ne govori, niti se igdje moze naci, a googlam i googlam. Uzas.
Knjige su predoobree... nadam se da je i film,jedva cekam kad ce doci kod nas!!! Robert rules...
Knjiga je mediocre, nema neke knjizevne vrijednosti.Kao da kazes da je DaVinci Code dobra knjiga. Nema knjizevne vrijednosti. Iako je interesantna za citanje, i iznenadjujuce je lako postati ovisam o njoj, knjiga nema nista specijalno osim teme - tenage vampire i sasvim normalna, smotana cura. Hm.. Film je, kako cujem dobar.
extra je knjiga i ostala dva nastavka jedva cekam da dodje u kinima.. a kad ce doc kod nas u BiH?????????????????????? I luv Edward!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LUDA SAM ZA TWILIGHT!!!!! COVJEK JE PRAVO PRAVO PRAVO SUPER ODIGRAO ULOGU VAMPIRA.....EXTRA...JA SAM ODUSEVLJENA... AND SO THE LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB :)))))))))))
Knjiga Twilight ima i svojih mana, doduse. Ipak je to teenie love story.ALI, likovi su dobro opisani i emocije su iskrene i jake. Kada zanemarimo cinjenicu da se radi o tematici snova skoro svake tinejdžerke na planeti, interesantno je štivo, neće vam trebati više od 2 dana da je pročitate (iako se radi o 400 i kusur strana). E sad, da li je knjiga bolja od filma...živi bili pa vidjeli :)
Knjige su prelijepe, nemam komentara. A Robert Pattinson je nešto najljepše što sam ikad vidjela...fkt mu stoji ova uloga xD I LOVE ROBERT PATTINSON!!!!
:)))))) apsolutno vas razumijem
I love him i love him