Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
juhuuuuuuu najludja noc, obn tv... pa kud ces bolje. mozda narodno veselje na seljackom pinku ili zmgbtlglj na hayat-u? jednostavno se radujem digitalnoj hd kablovskoj pa makar uvijek mogu okrenuti HBO i rahat film odgledati ;)
Ma taj novogodišnji program je jako loš. Na FTV-u skoro cijelo večer emitiraju bingo uz malo pjesama, na OBN-u daju neki loš film, na Hayat-u muzika ali to je tako mrtva atmosfera, na TVSA uključenje iz nekog restorana ili kuće sevdaha, na PINK-u kao i uvijek Grand veselje. Uglavnom svake godine ista priča. Novogodišnje epizode Naše male klinika i Vize za budućnost svi znamo skoro na pamet. Ali ipak najgore mi je 1-og i 2-og Januara kada sve televizijske kuće puštaju reprize svog novogodišnjeg programa i to dva dana. Tek se u petak može očekivati poboljšanje tv programa.
najgora televizija na svijetu. toliko filmove repriziraju da mislim da se radi o nekoj seriji. odgovorno tvrdim da ima filmova koji su do sad bili po 30-tak puta za ovih par godina. neprofesionalni voditelji. televizija koja forsira i promoviše pederluk, šund, i nadasve zrači neprofesionalizmom.
Kolko ste kermi dobili za ovu reklamu... -.-
Koji šundddd!
Šta je šund?
adriana lima je svakako prelijepa zena, ali mislim da vise nije bas ugodan prizor njeno medjunozje, nekako mi je bas gadno, ispijeno, isisano..
Ako Emerik bude voditelj gledaću
Ne znam za vas, ali ja sam spremio DVD-ove Vize za budućnost, to je tek serija...
Nema potrebe, tu je nasa vjerna Federalna da nam pripremi reprize novogodisnje Vize za Buducnost, ja kad ga Rile zalomi
Hhiihihhi baš nam je to trebalo,da dobro oći naparimo :)