Film/TV
0

Novogodišnji program OBN televizije

Svaka godina koja počne na pravi način ima draž sama po sebi. Kada se dobro provedemo, a malo i nazdravimo, kaže se da smo u novu godinu ušli na pravi način. Zato ne propustite da takav doček imate i vi, i to sa najljepšim djevojkama na svijetu, ugodnim društvom i opuštenom atmosferom.
To sve možete imati ako ostanete u najluđoj noći uz program OBN televizije. U noći s 31.12.2013. na 1.1. 2014. gledatelji OBN televizije moći će uživati u četverosatnom programu punom smijeha, zabave, dobre muzike i što je najvažnije prelijepih žena.

U 20 sati počet će novogodišnja zabava na OBN televiziji i trajati sve do ponoći. Našim gledateljima priuštit ćemo samo najbolje, kao što to uvijek i radimo. Naši gledatelji zaslužuju samo najkvalitetniji program i zabavu, poručuju iz PR službe OBN televizije.

U Novogodišnjem programu emitirat ćemo dugo najavljivani modni show Victoria’ś Secret. Najveći modni događaj, koji se odvijao u New Yorku, spektakularna je kombinacija ljepote, glamura i seksipila, a Viktorijinim anđelicama, kojima niko ne može da odoli, na pisti su se pridružile i neke muzičke zvijezde.

Na sceni se ove godine našlo 40 anđelica, 28 pari krila i 67 različitih seksi krpica, a osim njih, večer je bila u znaku i Taylor Swift, Fall Out Boya, Neon Junglea i A Great Big Worlda.

Jedna od najljepših žena na svijetu i model branda Victoria's Secret, 25-godišnja Candice Swanepoel, nosila je na glamuroznom Victoria's Secret Fashion Showu grudnjak vrijedan 10 miliona dolara, poznat i kao Fantasy Bra. Ovogodišnji Fantasy Bra nosi ime The Royal. Dizajnirao ga je švicarski draguljar Mouawad, a ukrašen je dijamantima, rubinima i žutim safirima...

Osim ukrašenih košarica grudnjaka sa čak 4.200 komada dragog kamenja, poseban ukras je i 52-karatni rubin u obliku kruške i 18-karatnog zlata.

Osim najljepših žena svijeta, program će krasiti i mnogo dobre muzike i humora. Nakon ponoći, u 2014. godini donosimo najpoznatija holivudska filmska ostvarenja.