Televizijska premijera
0
Novi Beverly Hills 90210
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam par epizoda ove serije, i nije losa uopste. Ima par starih isfuranih fazona, sustina je ista... Al opet nije to onaj stari 90210...
pa nema Donne, bar ne još. a Brenda je samo u prvim (4) epizodama i to je to.
90210
serija se zove \"90210\", a ne kako je napisano na sa-x. ime nove serije cak ne sadrzi ni beverly hills, nego samo postanski broj \"90210\". hajde sa-x, popravite ovo, smijesno izgleda.
Nije los ovaj remake. Brenda i Kelly su se vratile, a mislim da ce isto uciniti i Donna malo kasnije. Puno je zabavnija serija od ostalih (Gossip Girl, One Tree Hill) koje su trenutno popularne u SAD-u.
Zar nije 90210??:)))ostarilo se