Televizijska premijera
0

Novi Beverly Hills 90210

Sarajevo-x.com
Remake popularne tinejdžerske serije s početka 90-ih, Beverly Hills 90210 sinoć je počeo s prikazivanjem na američkoj televiziji. Novi serijal ima moderni preokret ali radnja serije je u suštini ostala ista.

Kako prenosi website Starpulse, u centru dešavanja nove serije nalazi se porodica Wilson koja se iz Kanzasa doseljava u mondeni Beverly Hills. Porodicu čine otac, majka i dva tinejdžera - kćerka Annie (Shenae Grimes), tinejdžerka s velikim glumačkim talentom i posvojeni sin Dixon (Tristan Wilds), sportista i odličan učenik.

Prilagođavanje novoj sredini dakako ne ide glatko ali došljacima će pomoći i dio stare ekipe, školska savjetnica Kelly Taylor i njena dugodišnja prijateljica Donna Martin. Glumice Jennie Garth i Tori Spelling starijoj su publici poznate iz originalne serije 90210, koje su slavu stekle dok su i same igrale uloge zbunjenih tinejdžerica.

Nova serija sinoć je počela s prikazivanjem na američkoj televiziji a televizijski kritičari skeptični su oko njenog uspjeha jer je po njihovim riječima originalni Beverly Hills već postao "kultna senzacija" američke televizije.