Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djuro je legenda, i uvijek ce ostati. Moramo se sa osmjehom sjecati njegovih uloga, eh bila su to divna vremena ...
Clan zirija je i Ivan Ivanovic koji je porucio Albancima: Stoko šiptarska! Đuro, Đuro!
http://www.kurir-info.rs/stars/ivan-ivanovic-porucio-albancima-stoko-siptarska-clanak-1589883
"Tvoje LICE zvuči poznato"......jel' ovo neka zahebancija !??
auhh al' je ova voditeljica dobraaaa leleeeeee
"Federalna televizija započinje emitiranje druge sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Prva emisija premijerno će biti prikazana večeras u 21 sat." ... da bi u rečenici ispod pisalo ovo: ""Tvoje lice zvuči poznato" bit će emitiran nedjeljom, tako da je druga epizoda u programu već za dva dana u 21 sat." .... Da li iko u Klixu zna čitati ?????
Dobro su napisali, samo konfuzno. Ono sto su htjeli reci je to da je prva epizoda vec prikazana prosle sedmice na Prvoj TV gdje se prikazuje i inace, a oni ce prvu epizodu pustiti danas, a u nedjelju drugu kad se emitira i na Prvoj da bi bili u toku..
...bem ti politiku, kakvu sliku propustih...đe da se prijavim? :))
Jedino je Djuro ovdje VIP, sve ostalo skart...
lice "zvuci"...isuse....
Pa u tome i jest fazon. Poznati imitiraju poznate i ponašanjem i pjevanjem.