Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najboljih serija ikada
ma ajte u pm vise ..dok se nešto desi poumirat ćemo
Valar morghulis.
Valar dohaeris
Jeste imali jos ista da kazete sto niste trebali...?? Da je dzonova majka ziva mogli ste i to
http://www.upslike.net/imgdb/image-14b05a.jpeg
You know nothing, John Snow.
winter is coming
ne znam sta je toliko specihalna ova serija?? ja odgledao 2 epizode i proslo evo par mjeseci, mrsko mi bilo nastavit, a npr prison break sam znao ne spavat, samo pustao epizode
@Lothemar Serija nije losa, knjige su daleko bolje. S tim da je GG Martin inspiraciju trazio u LotR-u ocito da ga ima ko nadmasit, a sto se mene tice cijela prica Warcraft-a mi je zanimljivija. No bez daljnjeg su i knjige a i serija vrhunske, moje misljenje je da Prison Break nije ovoj prici ni do koljena. Ipak, treba uzeti u obzir da se svakom svidja nesto drugo pa tako i ovdje.
don't feed the trolls :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolja serija :)
Ne moze Hajzenbergu opepeliti
jedva cekam...........