Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se Divim ovoj Zeni na hrabrosti,a i cudim kako je jos tamo oni nisu pokusali naudit il vec jesu . Fala bogu pa je jos ziva i zdrava
Pa i vrijeme je za još jednog Oskara. Prošlo je dosta od prošlog.
Prostituisala se za dobre pare. Nisam gledao filmove i pitam da li je prikazano kako loši Srbi zlostavljaju dobre Muslimane ili je prikazano kako dobri Muslimani imaju krvave ruke od klanja srpskih civila pa su pravedno kažnjeni.
🤮🤮🤮🤮🤮ovo si ti gooUser1600430966
Bravo Nataša!
Nikom se ne dize na tebe dzaba se provokativno ponasas.Probaj kopirati taktiku grupe femen
Aferim!
Dobro rečeno 'kao čist vazduh' od komunjarskog razmišljanja, starih zakona, ućuftanih političara bez ijedne ideje, konzervativaca, nacionalista, lopova, seljačina, divljaka, psihopata, zagađenog zraka i rijeka, mini hidro centrala, niskog morala, pokvarene mašte ali i prljavih strasti.
Revotinejdzeru baci džoju i mjenjaj dilera
Tako je gospoja
Katarza moja ti.
Alal ti vera
JA SAM BOŠNJOK VJORA MI JE ISLOOOM JEZIK BOSOONSKII TO ĆU KAZATII ZA BOSNU UMRJETIIIIII
Natasa Kandic, penicilin za nacionaliste.
Zamolio bi Klix novinara da ne sire lazi i da pod aktiviste gradjane ne stavljaju strane agente koji se placaju iskljucivo od strane organizacija pod patronatom stranih vlada i rade za interese tih vlada. Rusi su za takve prije par godina donijeli zakon, a Ameri ga imaju vec odavno. Znaci, ne dopustaju maligni uticaj stranih agenata pod velom aktivista na svojoj teritoriji.
pa od cega bi ti i bulevar onda zivili?
Bocu kisika za srbe
Jel ovo večernji mamac za somove ?